Osaava Lahti

 In artikkelit

Meillä oli juuri aivan mahtavat MM-kisat! Saimme nähdä ja kokea, että Lahdessa on osaamista suurten urheilukilpailujen järjestämisestä. Lahdessa on valtavasti myös muuta osaamista. Tunnistammeko sitä kaikkea?

Jos emme tunnista osaamista, sitä ei voi hyödyntää yhteiseksi hyväksi. Jos osaamista ei tunnisteta, sitä ei voi jalostaa palveluiksi ja tuotteiksi eli työksi ja työpaikoiksi.
Lahti tarvitsee meidän kaikkien osaamistamme, että se voi kehittyä ja kukoistaa kaupunkina. Uskon, että parhaat ratkaisut syntyvät yhdessä tekemällä, yhteisen osaamisen kautta.

Mitä osaamista sinulla on jaettavaksi kotikaupunkimme hyväksi? Mitä kaikkea meidän yhteisestä osaamisestamme voi syntyä Lahden hyväksi?

Haluan antaa oman osaamiseni tämän kaupungin käyttöön. Sanoin siksi kyllä, kun minua pyydettiin lähtemään ehdolle hakemaan jatkokautta valtuutetuksi. Puolueeni on Kokoomus.

Mitä osaamista minulle on sitten kertynyt, josta voisin ammentaa kaupunginvaltuutettuna jatkossakin?

  • Toimittaja- ja viestintätaustani takia uskallan kysyä ja otan asioista selvää.
  • Opettajataustani takia ymmärrän koulumaailman kokonaisuuksia.
  • Osuuskuntataustani takia olen saanut oppia näkemään, mitä on yrittäminen: oman osaamisen tunnistaminen, tuotteistaminen ja myyminen.
  • Sivistyslautakuntataustani takia olen saanut oppia paljon varhaiskasvatuksesta, perusopetuksesta ja lukiomaailmasta, kirjastoista, nuorisopalveluista ja Suomen suurimman kansalaisopiston eli Wellamo-opiston toiminnasta.
  • Valtuustotyön kautta olen saanut oppia, miten systeemi toimii ja miten asioihin voi vaikuttaa yhteistyössä muiden kanssa.